Yksittäinen myyntitoimeksianto

Yksittäisen myyntitoimeksiannon voi jättää toimeksiantovaltakirjalla.
Yksittäinen myyntitoimeksiantovaltakirja on tarkoitettu asiakkaille, joiden kauppa on kertaluonteinen ja arvoltaan korkeintaan 10 000 euroa.
Mikäli haluat ostaa arvopapereita, sinun tulee rekisteröityä asiakkaaksemme, ja jättää sen jälkeen toimeksianto.

Avaa yksittäinen myyntitoimeksiantolomake

Yksittäistä toimeksiantoa varten tulee täyttää ja tulostaa yksittäinen toimeksiantovaltakirja. Toimeksiannon liitteeksi tulee lisätä kopio allekirjoittajan henkilöllisyystodistuksesta. Yrityksen tekemiin toimeksiantoihin tulee lisäksi liittää yrityksen kaupparekisteriote, joka saa olla korkeintaan kolme kuukautta vanha. Allekirjoitetun valtakirjan voi toimittaa skannattuna sähköpostitse tai postitse:

Sähköposti: bo(at)privanet.fi

Postiosoite: Privanet Securities Oy, Eteläesplanadi 24 A, 2.krs 00130 Helsinki

Tutustuthan ennen yksittäisen toimeksiannon tekemistä huolellisesti yleisiin ehtoihimmekaupankäyntiohjeeseen sekä hinnastoomme.

Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet toimeksiannon, aloitamme kaupan vastapuolen hakemisen. Vastapuolen löydyttyä toteutamme kaupan. Kaupan toteutumisen jälkeen lähetämme asiakkaalle kauppalaskelman, jonka tiedot asiakkaan tulee tarkistaa. Laskelma on hyvä säilyttää esimerkiksi verotusta varten. Kaupan selvityspäivä on lähtökohtaisesti kahden pankkipäivän kuluttua kaupantekopäivästä (t+2). Selvityspäivänä kauppasumma siirretään myyjän tilille, ja arvopaperit ostajalle. Privanet huolehtii arvopapereiden siirrosta myyjältä ostajalle.

Myytävät arvopaperit voivat olla säilytyksessä missä arvo-osuustilinhoitajayhteisössä (pankissa) tahansa. Huomaathan kuitenkin että arvo-osuustilinhoitaja voi periä osakkeiden siirrosta maksua oman hinnastonsa mukaisesti.

Avaa yksittäinen myyntitoimeksiantolomake