Uutiset

image

Oskari Virolainen

Valmistuin keväällä 2018 kauppatieteiden maisteriksi, ja aloitin samana keväänä Privanetillä trainee-ohjelmassa. Trainee-ohjelman aikana pääsin kokeilemaan eri tehtäviä talon sisällä, aina myynnistä deal-flown ohjaukseen. Trainee-ohjelman jälkeen minulle tarjottiin mahdollisuutta liittyä Privanetin ylläpitämän jälkimarkkinan meklaritiimiin.

Pidän sijoittamisen tarjoamista haasteista. Hieno ominaisuus sijoittamisessa on se, että ei ole yhtä oikeaa tapaa sijoittaa. Hyviin tuottoihin voi päästä eri sijoitusfilosofioita noudattaen. Tärkeintä on löytää itselleen sopiva tapa säästää ja sijoittaa. Listaamattomilla osakkeilla löytyy oma paikkansa salkustani. Pörssiin verrattuna huonomman likviditeetin takia olen salkkuuni poiminut vahvan taseen omaavia ja hyvin osinkoa maksavia yhtiöitä, joiden päällä voin istua useita vuosia. Pörssin puolella kaupankäyntini on hieman aktiivisempaa ja hyödynnän portfolion tukena myös optioita. Mielestäni olen löytänyt itselleni sopivan tasapainon.     

Työn ja sijoittamisharrastuksen vastapainoksi pyrin urheilemaan aktiivisesti. Olosuhteiden salliessa minut saattaa löytää kolistelemasta painoja tai viilettämässä Lauttasaaren koripallo parketeilta.

Listaamattomista osakkeista omat suosikkini ovat aliarvostettuja substanssiyhtiöitä, kuten Finda.

 

PRIVANET | 02.01.2020

Lue lisää Privanetista työpaikkana