Uutiset

image

Andreas Romar

Aloitin Privanetin myyntitiimissä kesällä 2019 kahdentoista vuoden huippu-urheilu-uran jälkeen. Puolen vuoden työnteon jälkeen minulle tarjottiin mahdollisuutta liittyä Privanetin ylläpitämän jälkimarkkinan meklaritiimiin, ja päätin tarttua mahdollisuuteen.

Taustani huippu-urheilijana on opettanut minulle kurinalaisuutta ja korkeaa työmoraalia. Tuloksen eteen on käärittävä hihat ja tehtävä töitä. Työn ohessa opiskelen kauppatieteitä Hanken Svenska Handelshögskolanissa Helsingissä. Opiskelun sivussa työskentely antaa loistavan mahdollisuuden nähdä miten arvopaperimarkkinat toimivat todellisuudessa.

Aktiiviuran jälkeen minulle oli tärkeää löytää uudet tavoitteet ja päästä mahdollisimman nopeasti kiinni uuteen arkeen. Motivoiva työyhteisö ja opettava ympäristö on ollut loistava tuki ja mahdollistanut itsensä kehittämisen myös vaikeina aikoina. Tavoitteenani on kehittää omia taitojani päivittäin!

Työn ja opiskelun ohella minut voi myös nähdä BMC-katukiiturin selässä Sipoon maanteillä, tai lyömässä golfpalloja metsään pääkaupunkiseudun golfkentillä. Iltaisin viihdyn keittiössä viinin ja hyvän ruuan parissa.

 

PRIVANET | 01.09.2020

Lue lisää Privanetista työpaikkana