Uutiset

Privanet Group Oyj:n liikkeeseenlaskema joustava kolmen vuoden joukkovelkakirja

Joukkovelkakirja

Privanet-konsernin emoyhtiö Privanet Group Oyj laski syyskuussa liikkeeseen kolmen vuoden joukkovelkakirjan, jossa eräpäivä on 14.9.2023. Privanet Securities Oy välittää lainan osuuksia jälkimarkkinoilla, jolloin sijoittajalla on myös mahdollisuus sopia lyhyemmän aikavälin sijoituksesta kyseiseen lainaan. Sijoituksen pituuden voi valita joustavasti (12kk / 18kk / 24kk / eräpäivään asti), ja sijoituksen vuotuinen tuotto vaihtelee tällöin 3,5 – 5 % välillä. Sijoituksesta ei peritä välityspalkkiota.

Avaa joukkovelkakirjan lainaehdot

Tee sijoitus

Mikäli olet kiinnostunut sijoittamaan kyseiseen lainaan, ota yhteyttä bonds(at)privanet.fi jättääksesi toimeksiannon, tai saadaksesi lisätietoja.

Indikatiivinen tuotto laskettuna 30.10.2020 alkaen

Privanet-konserni

Privanet-konserni on suomalainen, listaamattomien yritysten arvopapereiden välittämiseen erikoistunut sijoituspalvelukonserni, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä pääliiketoiminta-alueenaan listaamattomien arvopapereiden markkinat. Konserni kehittää aktiivisesti omaisuusluokan tunnettuutta ja likviditeettiä, ja panostaa voimakkaasti jälkimarkkinoiden kehittämiseen koko sijoitustoimialan eduksi. Konsernilla on laaja palveluvalikoima, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen rahoitusta tarvitsevat yritykset ja sijoittajat.

Privanet-konserniin kuuluvat emoyhtiö Privanet Group Oyj ja sen täysin omistamat tytäryhtiöt Privanet Securities Oy, PCM Holding Oy, Noweco Partners Oy tytäryhtiöineen sekä Crowhow Oy. Näistä Privanet Securities Oy harjoittaa sijoituspalveluyrityksen toimiluvan mukaista liiketoimintaa keskittyen listaamattomien arvopapereiden jälkimarkkinan ylläpitämiseen sekä erinäisiin rahoitusjärjestelyihin.

Olemme edelläkävijä listaamattomien yritysten joukkovelkakirjamarkkinoiden ja osakeantien järjestämisessä sekä jälkimarkkinalikviditeetin kehittämisessä.

Privanet-konserni palvelee asiakkaita ympäri Suomen ja sillä on toimipisteet Helsingissä ja Tampereella. Konsernin toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Lisätietoa:
Privanet Fixed Income
bonds(at)privanet.fi
Ollipekka Vahvaselkä +358(0)50 307 8987
Andreas Romar +358(0)50 531 3010

Tee sijoitus

 

PRIVANET | 01.11.2020

Lisätietoa Privanet Group Oyj:stä