Uutiset

image

Nokian Panimolle uusi toimitusjohtaja

Nokian Panimo Oy:n hallitus on valinnut yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi KTM Janne Paavolan edellisen toimitusjohtajan Matti Heikkilän jäädessä eläkkeelle. Paavola on toiminut aiemmin Nokian Panimo Oy:n talousjohtajana ja prokuristina. Kaikkiaan hän on ollut töissä eri tehtävissä yhtiössä vuodesta 2013 lähtien.

”Olen toiminut yhtiön toimitusjohtajana 13 vuotta ja sen aikana liikevaihtomme on lähes kymmenkertaistunut. Olen hyvin iloinen siitä, että talon hyvin tunteva talousjohtajamme siirtyy yhtiön toimitusjohtajaksi”, sanoo Heikkilä.

”Kiitän koko hallituksen puolesta Mattia hänen merkittävästä panostuksestaan yhtiön hyväksi. Pääsemme hyödyntämään vielä jatkossakin hänen osaamistaan yhtiön hallituksessa”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Henrik Andersin.

”Haluan kiittää Mattia hienosta työstä toimitusjohtajana. Yhtiö on hänen jäljiltään hyvässä kunnossa. Kiitos myös hallitukselle luottamuksesta. Otan toimitusjohtajan paikan innolla vastaan. Meillä on loistava porukka kasassa ja kaikki edellytykset jatkaa hienoa kehityskulkua”, sanoo Paavola.

 

PRIVANET | 01.02.2021

Nokian Panimon tiedotteeseen