Uutiset

Muita listaamattomia kohteita

Suurin osa osakepohjaisista Privanetin jälkimarkkinan kohteista löytyy joko Päälistalta tai Meklarilistalta. Näiden lisäksi saamme aika ajoin järkevän kokoisia myyntitoimeksiantoja mielenkiintoisista yhtiöistä, jotka eivät esimerkiksi osakassopimusten tai lunastuslausekkeiden vuoksi ole sopivia jälkimarkkinallemme vapaan kaupankäynnin kohteeksi.

Tälle sivulle päivitämme listaa mielenkiintoisista yhtiöistä, joista olemme saaneet järkevän kokoisia myyntitoimeksiantoja.

Kiinnostuitko listan kohteista? Ota yhteyttä desk(at)privanet.fi.

 

9Solutions Oy
- 9Solutions on Suomen johtava paikantavien turva- ja viestintäjärjestelmien sekä älykkäiden hoivaratkaisujen toimittaja.
Linkki 9Solutionsin nettisivuille

 

Tamturbo Oyj
- Tamturbo Oyj on suomalainen teknologiayhtiö, joka valmistaa öljyttömiä paineilmakompressoreita teollisuudelle.
Linkki Tamturbon nettisivuille

 

Kiinnostuitko listan kohteesta? Ota yhteyttä desk(at)privanet.fi.

 

Huomaathan, että Privanet ei seuraa aktiivisesti tämän listan yhtiöitä. Yhtiöistä tai niihin liittyvistä riskeistä ei välttämättä ole saatavilla sijoituspäätöksen kannalta riittävää tietoa. Ennen sijoituspäätöksen tekemistä sijoittajan tulee tutustua huolellisesti yhtiöistä julkisesti saatavilla olevaan informaatioon. Listaamattomiin yhtiöihin sijoittamista koskevia riskejä on käsitelty Privanet Securities Oy:n Ennakkotiedot palveluntarjoajasta -asiakirjassa. Privanetin sivuilla esitetyt tiedot eivät muodosta tarjousta tai kehotusta tehdä rahoitusvälineitä koskevia liiketoimia.

 

 

PRIVANET | 24.11.2020

Ota yhteyttä Privanetin asiantuntijaan