Uutiset

image

Cityvarasto Oyj osti PakuOvelle.comin

Cityvarasto Oyj on laajentanut palvelujaan hankkimalla PakuOvelle.comin koko osakekannan. PakuOvelle.com on yksi Suomen tunnetuimmista pakettiautovuokraamoista. PakuOvelle.comin tarjoamat palvelut täydentävät ja tukevat Cityvaraston palvelutarjontaa. Pienvarastojen vuokraamisen lisäksi asiakkaille voidaan tarjota helppo ja yksinkertainen tapa vuokrata pakettiauto kaikkiin kuljetustarpeisiin.

- PakuOvelle.comin tarjoamat palvelut ovat linjassa asiakkaidemme tarpeiden kanssa. PakuOvelle.comin liiketoiminnan ostaminen on luonnollinen askel pitkän tähtäimen suunnitelmissamme, toteaa Cityvaraston perustaja ja toimitusjohtaja Ville Stenroos.

PakuOvelle.com on laajentanut toimintaansa perinteisen pakettiautonvuokrauksen lisäksi muuttolaatikoiden vuokraukseen ja muuttoihin. Viime vuosien aikana PakuOvelle.comin toiminta on laajentunut jo yli 30 noutopisteen verkostoksi ja valtaosa autoista on käyttöönotettavissa itsepalveluna asiakkaan omalla matkapuhelimella. Yhtiöllä on vahva asema erityisesti pääkaupunkiseudulla, jossa sillä on lähes 100 pakettiautoa.

- Pakettiautonvuokraus on tärkeä osa pienvarastopalveluiden tarjoamista ja oli luontevaa, että Cityvarasto osti PakuOvelle.comin kokonaan itselleen. Uskomme kaupan vauhdittavan Cityvaraston kasvua entisestään, toteavat yhtiöstä osuutensa myyneet Mikko Nurminen ja Kimmo Laine.

 

PRIVANET | 16.10.2020

Linkki Cityvaraston tiedotteeseen