Uutiset

image

Cityvarasto osti kiinteistön Espoosta

Cityvarasto Oyj on 6.11.2020 ostanut Espoon keskuksessa sijaitsevan kolmikerroksisen 2 228 m2 kiinteistön. Kiinteistöön on hyvät kulkuyhteydet ja se sijaitsee näkyvällä paikalla Espoon keskuksessa, omalla tontilla.

Rakennuksen yhden kerroksen saneeraus aloitetaan loppuvuonna 2020, ja tiloihin tullaan avaamaan moderni pienvarasto. Pienvarasto tulee olemaan Espoon keskuksen alueen ainoa.

Kiinteistökaupan myötä Cityvarasto vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudulla, jossa yhtiöllä oli ennestään 18 toimipistettä. Kaupan jälkeen yhtiöllä on 42 toimipistettä suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomen: Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Naantali, Järvenpää, Kerava, Turku, Tampere, Seinäjoki, Pori, Hämeenlinna, Rovaniemi, Porvoo, Kotka ja Hyvinkää.

Cityvarasto on valtakunnallinen pienvarastoyritys. Pienvarastoala on Suomessa vielä nuori ja kehittyvä ala. Maailmanlaajuiset trendit kuten kaupungistuminen, asuntojen ja säilytystilojen pieneneminen sekä tavarapaljous ja lisätilan tarpeen kasvu luovat kysyntää pienvarastoinnille. Espoon keskus oli kuluvan vuoden kolmas kiinteistökauppa Cityvarastolle.

 

PRIVANET | 25.11.2020

Linkki Cityvaraston tiedotteeseen